Bestel uw horecaschoonmaakmiddelen bij Wicoma

Als horecaondernemer kunt u niet zonder professionele schoonmaakartikelen. In de horeca is hygiëne natuurlijk van groot belang en particuliere schoonmaakmiddelen zijn hiervoor niet altijd geschikt. Bij Wicoma hebt u de keuze uit een breed assortiment horecaschoonmaakmiddelen in Maastricht, zodat u voor uw behoeften steevast de juiste reinigingsmiddelen kunt vinden. Altijd snel en vlot geleverd. Dat is de kracht van Wicoma.

Accuraat en snel

Zoals gezegd zijn schoonmaakmiddelen voor horeca erg belangrijk. Waar wordt gewerkt met eten en drinken moet immers worden gelet op hygiëne. Maar horecaschoonmaakmiddelen moet u zorgvuldig kiezen en natuurlijk inkopen. Dit is iets waar u waarschijnlijk niet al te veel tijd aan kwijt wilt zijn. Daarom kunt u bij Wicoma terecht voor de juiste horecaschoonmaakmiddelen en snelle levering ervan. Wij helpen u de juiste middelen te kiezen en zorgen dat u nooit zonder hoeft te zitten.

U hebt de keuze uit talloze verschillende horecaschoonmaakmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan reinigingsmiddelen voor in de keuken, zoals vaatwasmiddel, glasreiniger en multiclean. Maar ook navullingen voor handzeep en toiletreiniger kunt u bestellen bij Wicoma. Zo voldoet uw bedrijf zowel voor als achter de schermen aan alle hygiënerichtlijnen.

De service van Wicoma

U kunt te allen tijde rekenen op onze vlotte en persoonlijke service. Dat betekent bijvoorbeeld dat u altijd snel en nauwkeurig geholpen wordt. Dit is mogelijk dankzij de schaal van het bedrijf – Wicoma is een heel klein bedrijfje. Wij kunnen u hierdoor snel te woord staan en leveren altijd direct in Maastricht en de rest van Limburg (mits de partij op voorraad is natuurlijk). Ook zorgen wij dat, indien nodig, artikelen op de juiste wijze worden geplaatst en bevestigd. Dat geldt bijvoorbeeld voor de dispensers van schoonmaakmiddelen. Zo hebt u hier geen omkijken naar. Tot slot zijn wij in onze service heel flexibel en is levering buiten kantoortijden geen punt.

Bent u nog niet bekend met ons assortiment? Dan maken wij graag een afspraak op locatie met u, zodat wij u meer kunnen vertellen en enkele reinigingsmiddelen voor horecaschoonmaak kunnen tonen. Maak uw afspraak door te bellen naar tel. 085- 208 1313 of door ons een bericht te sturen. Wij zijn u graag van dienst.

Hebt u op korte termijn materialen nodig?

Wij leveren snel én persoonlijk!

Contactformulier

Contact